Provinciaal vragenuurtje via skype 25/11 en 15/12 nogmaals over windmolens

Gezien het succes van en drukte tijdens het Skype-spreekuur van 3 november jl., zal Henk Hansen van de VVD Statenfractie N-H op

  • dinsdag 25 november en
  • maandag 15 december

vanaf 18:30 uur nogmaals klaar zitten op Skype om met u te praten over windmolens in Noord-Holland; op land en op zee.

Aanmelden kan via spreekuur@vvdnh.nl.

Op 11 december vindt een extra commissievergadering R&M over Wind op Land plaats en op maandag 15 december wordt een besluit genomen in Provinciale Staten. Uw input, tips en opmerkingen verneemt Henk daarom graag voor die tijd!

Met het digitale spreekuur wil de VVD in NH inwoners, raadsleden en overige geïnteresseerden de gelegenheid bieden om op een toegankelijke manier in contact te komen met de Statenleden. De data van de spreekuren worden in de reguliere media en via social media aangekondigd. Het spreekuur vindt in de avond plaats tussen 18:30 en 19:30 uur.

De onderwerpen betreffen lastige kwesties die de komende jaren in de provincie een grote rol zullen spelen. De VVD wil graag horen hoe Noord-Hollanders over deze onderwerpen denken.

Aanmelden voor het spreekuur kan via een speciaal e-mailadres van de VVD Statenfractie Noord-Holland:spreekuur@vvdnh.nl. Per onderwerp geldt een maximum aantal deelnemers van 9 personen. Na aanmelding ontvangen deelnemers een uitnodiging met tijdstip van het gesprek.

Vanuit de VVD zullen bij ieder spreekuur 1 of 2 Statenleden via beeld en geluid aanwezig zijn. Dit zijn de woordvoerders van het onderwerp dat aan de orde is. Skype- account: ‘VVDNH Spreekuur’.