Definitieve kandidatenlijst VVD Zandvoort-Bentveld vastgesteldDe kandidatenlijst voor gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 is vastgesteld. Zaterdag 4 december stemden de leden van de VVD Zandvoort-Bentveld unaniem voor het overnemen van de volgorde van de advieslijst. De lijsttrekker was al bekend: Sven Drommel mag de lijst aanvoeren. De kandidaten delen de motivatie om met elkaar een positieve bijdrage te leveren aan Zandvoort: samenwerking en liberaal geluid voor Zandvoort staan daarbij voorop. De lijst bestaat verder uit:

Annemieke Lantman is met haar ervaring als verpleegkundige haar eigen thuiszorgorganisatie gestart. In 2012 mocht zij hiervoor zelfs de titel ‘Ondernemer van het jaar MKB Nederland’ in ontvangst nemen. Inmiddels heeft zij haar bedrijf met 1.400 medewerkers overgedragen aan haar zoon. Annemieke wil zich daarom nu inzetten voor de maatschappij als raadslid en heeft een passie voor het sociale domein.

Lars Carree woont al ruim 37 jaar met zijn vrouw en twee dochters in Zandvoort. Zijn professionele expertise ligt op het terrein van risico- & crisismanagement en openbare orde & veiligheid (binnen het grensvlak van de gezondheidszorg en de publieke sector). Binnen de nieuwe fractie is Carree het eerste aanspreekpunt voor openbare orde, veiligheid en handhaving.

Frank Goedhart is ondernemer in hart en nieren. Hij importeert luxe koffie en tabak vanuit Indonesië. Hij weet als geen ander dat goede koffie één van de randvoorwaarde is voor een succesvolle onderneming. Frank gaat zich daarom de komende tijd onder andere inzetten voor de ondernemers in ons dorp.

Cisca Nederlof woont met haar partner in het centrum van Zandvoort. Haar kinderen zijn inmiddels al uitgevlogen. Cisca was tot voor kort werkbaar bij Holland Casino. Cisca heeft met haar expertise op het gebied van HR oog voor teamvorming en organiseren. Zij wil graag bijdragen om ons werelddorp nog aantrekkelijker te maken voor zowel inwoners als ondernemers.

Ralph Weijers barst van de goede ideeën. Hij timmert met zijn eigen bedrijf Drophouse flink aan de weg tiny houses en luxe studio’s te ontwikkelen voor vakantieparken en particulieren. Ralph weet als geen ander wat er leeft in Zandvoort en wil voornamelijk de nieuwe fractie gaan voeden met nieuwe ideeën.

 Daarna volgen de Bentveldse Annemarie IJff en Fred Paap. Fred heeft jarenlange ervaring in de Zandvoortse politiek en ondersteunt de nieuwe fractie graag met advies. Tenslotte is Harry Lemmens lijstduwer. Hij ondersteunt de kandidaten graag en zal geen zitting nemen in de gemeenteraad

 Waarnemend voorzitter Leo Smalt:

“We zijn verheugd dat deze ervaren en gedreven kandidaten plaats willen nemen in de gemeenteraad. Zij brengen ieder wezenlijke kwaliteiten en kennis met zich mee en hebben een frisse blik”.

 Lijsttrekker Sven Drommel zegt over de lijst:

“Ik ben ontzettend blij met dit team. Ik ben als lijsttrekker vol goede moed van start gegaan en heb een team gevormd met één gemeenschappelijk doel: samen Zandvoort steeds een beetje mooier maken. Ik kijk ernaar uit om samen met deze lijst de campagne in te gaan. Maar hier blijft het natuurlijk niet bij. Ik wil daarom ook alle Zandvoorters met goede ideeën oproepen om van zich te laten horen!”

De volledige kandidatenlijst van de VVD Zandvoort-Bentveld:

  1. Sven Drommel
  2. Annemieke Lantman
  3. Lars Carree
  4. Frank Goedhart
  5. Cisca Nederlof
  6. Ralph  Weijers
  7. Annemarie IJff
  8. Fred Paap
  9. Harry Lemmens