Besloten bijeenkomst parkeren...

Op woensdag 13 oktober om 19.00 uur vindt er een besloten raadsinformatiebijeenkomst plaats op het raadhuis. Deze bijeenkomst is niet openbaar en alleen bestemd voor raads- en commissieleden. Het is een informatieve sessie om de raad bij te praten over de ideeën voor het nieuwe parkeerbeleid (inclusief de tarieven).

Parkeren is op dit moment weer het onderwerp van gesprek in Zandvoort. Er is een enquête gehouden onder inwoners. Er is een tijdelijke parkeervergunning geweest in o.a. Oud en Nieuw Noord. Er is het besluit genomen om voor een bedrag van 2,5 miljoen euro parkeermeters aan te schaffen. Maar we weten niet hoe het nieuwe beleid er uit komt te zien, of wat er met de uitkomsten van de enquête is gebeurd.

De raad wordt geïnformeerd, maar de inwoners niet! Wij hebben het college gevraagd om de bijeenkomst openbaar te maken en live uit te zenden via de website. En om hier per omgaande antwoord op te geven.

Wij kunnen ons voorstellen dat inwoners graag fysiek aanwezig willen zijn tijdens deze bijeenkomst. Indien dit niet mogelijk is vanwege de beperkte ruimte, hebben wij het college in overweging gegeven om uit te wijken naar een grotere locatie.