Martijn Hendriks voorgedragen als kandidaat-lijsttrekker

Het bestuur van de Zandvoortse VVD draagt fractievoorzitter Martijn Hendriks (30) voor als kandidaat-lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Het bestuur ziet in Martijn een kandidaat die resultaten weet te bereiken door met anderen samen te werken, maar ook niet bang is om tegen de stroom in te gaan.

De afgelopen periode zette Martijn zich bijvoorbeeld in voor voldoende parkeerplaatsen voor Zandvoorters, voorrang voor Zandvoorters bij woningbouw en het in de hand houden van
de ambtelijke kosten vanuit Haarlem.
“Met Martijn kiest de VVD ervoor om, samen met andere partijen, te blijven werken aan een bruisende en zelfstandige badplaats” stelt Jacqueline Broek, voorzitter van de Zandvoortse VVD. “Tegen de zin van de wethouder Financiën in, wist Martijn tot tweemaal toe een meerderheid in de gemeenteraad te vinden voor het verlagen van de OZB. Deze doeners hebben we in de gemeenteraad nodig.”
De afgelopen periode nam de Zandvoortse VVD onder leiding van Martijn deel aan de coalitie. Toen bleek dat afspraken niet werden nagekomen, nam de VVD plaats in de oppositie. Hendriks: “Juist in crisistijd hebben mensen recht op een betrouwbare gemeente die doet wat het belooft. Aangezien dat met de toenmalige coalitie niet lukte, zijn wij uit die coalitie gestapt. Voor de VVD gaan idealen en afspraken boven het pluche. Voor ons geldt: afspraak is afspraak.”
Tot donderdag 10 juni hebben leden van de Zandvoortse VVD de mogelijkheid om zich kandidaat te stellen als lijsttrekker. Op donderdag 24 juni besluiten de leden tijdens de ledenvergadering over de lijsttrekker.