Afscheid Peter Berkhout als voorzitter

Onlangs heeft de Algemene Leden Vergadering van de VVD afdeling Zandvoort Bentveld een nieuwe voorzitter gekozen. Ook is het bestuur versterkt met een aantal nieuwe leden.

De nieuwe voorzitter, Hans Drommel, werd bij acclamatie gekozen evenals de vice voorzitter, Ellen Verheij-De Haas en bestuurslid Roy Dongen. die zich vooral op de Public Relation zal toeleggen.

Direct na het overhandigen van de voorzittershamer door de vertrekkende voorzitter aan Hans Drommel bedankte deze Peter Berkhout voor zijn inzet en energie. Peter heeft de VVD Zandvoort Bentveld gedurende 5 jaar op een stimulerende wijze geleid. Mede door zijn inzet is de VVD in Zandvoort en Bentveld de grootste politieke partij, aldus Hans Drommel. Ook bedankte Hans de vrouw van Peter en bekrachtigde dit met een bouquet.

Het bestuur is door de uitbreiding met Ellen Verheij-De Haas en Roy Dongen aanzienlijk versterkt. Ellen beschikt over veel politieke vaardigheden en grote juridische kennis en zal de contacten met de VVD fractie onderhouden. Roy heeft zijn deskundigheid op het gebied van Organisatie en PR en zal zich in het bijzonder richten op de relaties met de inwoners van Zandvoort. Samen met de penningmeester Hein Schrama, de secretaris Jacqueline Broek en bestuurslid Joop Keislair bestaat het nieuwe VVD Bestuur nu uit zes leden.